Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Biomedicinsk analytiker till speciallab, klinisk patologi i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk patologi är ett verksamhetsområde inom förvaltningen medicinsk service, division labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad med en gemensam verksamhetschef. Vi tillhandahåller histopatologisk, cytologisk och molekylärpatologisk service till privatläkare, vårdcentraler, närsjukhus, akutsjukhus och Skånes universitetssjukvård (Sus) samt bistår med specialkompetens och konsultationsexpertis inom södra sjukvårdsregionen.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny kollega för en tillsvidaretjänst till vårt speciallab på patologilaboratorium i Malmö.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med immunhistokemiska metoder på paraffin inbäddat vävnadsmaterial, immunofluorescens teknik på färsk vävnad för diagnostik av medicinska/transplanterade njurbiopsier samt hudstansar. Tjänsten erbjuder stor variation med många moment.

Kvalifikationer

Du som söker är svensklegitimerad biomedicinsk analytiker, alternativt utbildad molekylärbiolog eller biomedicinare. För legitimationsyrken är språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För övriga yrkesgrupper krävs goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi ser att du har ett stort engagemang med hög samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, tar ansvar för dina uppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service, med cirka 2 000 medarbetare, möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.