Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska, verksamhetsområde obstetrik och gynekologi i Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Hos oss inom verksamhetsområde (VO) obstetrik och gynekologi har vi en bred verksamhet med patienter i alla åldrar. Vi är cirka 180 medarbetare som arbetar här.

Den obstetriska slutenvården innefattar förlossningsverksamhet med närmare 2 100 förlossningar per år. På vår BB-avdelning finns 20 vårdplatser och här vårdas normalförlösta kvinnor samt kvinnor som har komplikationer under sin graviditet och förlossning. Vi tar hand om förlossningspatienter från och med graviditetslängd vecka 28. Mottagningar med bland annat en ultraljudsverksamhet är en del av den dagliga verksamheten

Gynekologin innefattar mottagningsverksamhet inom allmän gynekologi, urogynekologi, blödningsrubbningar, endokrinologi och infertilitet, abortverksamhet samt preventivmedel. Här bedrivs både öppen- och slutenvårdskirurgi. Vi har en avdelning med 18 vårdplatser och här vårdas gynekologiska-, kirurgiska- och öron-näsa-hals-patienter.

Arbetsuppgifter

Observera att denna annons vänder sig till dig som redan idag har en anställning inom Region Skåne.

Har du ett genuint människointresse, en positiv inställning, uppskattar flexibilitet och patientnära arbete? Då har vi jobbet till dig! Vi söker en undersköterska till vår verksamhet på gynekologimottagningen på Centralsjukhuset Kristianstad.

Hos oss erbjuds du ett arbete i en tempofylld och lärorik miljö med stor möjlighet till utveckling, både inom din yrkesroll men även som delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra vården samt arbetet på vår enhet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga undersköterskeuppgifter inom hälso- och sjukvård på en mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad undersköterskeutbildning med inriktning mot akutsjukvård/sjukvård. Du har goda kunskaper i svenska och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på mottagning eller operation. Grundläggande IT-kunskaper och tidigare erfarenhet av arbete i vårdsystem såsom Obstetrix, Melior, PASiS och Orbit är en förutsättning.

Som person har du god framförhållning och organisationsförmåga samtidigt kan du prioritera i arbete om en akut situation uppstår. Du tar hand om våra patienter med noggrannhet och yrkesstolthet utifrån deras olika behov och med respektfullt bemötande. Vidare är du engagerad och initiativrik samt är flexibel, öppen och ser möjligheter i olika situationer. Vi värdesätter att medarbetarens arbetsinsats präglas av det egna ansvaret, delaktighet och en stark teamkänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.