Sista ansökningsdatum 2019-12-01 Sök jobbet

Sjuksköterskor till kirurgiavdelning 14 i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Nyfiken på hur du kan använda din kompetens på ett nytt ställe?Är ett schema som har fokus på återhämtning och utveckling viktigt för dig, då är du den vi söker till kirurgen 14!

Kvalité är viktigt för oss liksom en god arbetsmiljö där du som medarbetare har en möjlighet att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Vi har också ett nära samarbete mellan avdelningarna inom den kirurgiska kliniken i Lund. På enheten vårdas patienter i tre olika team, vilka är följande:

Övre gastrointestinala sjukdomar - som arbetar med esophagusresektioner, ventrikelresektioner, endoskopiska undersökningar och behandlingar. För patienter med övre gastrointestinala sjukdomar bedriver vi högspecialiserad sjukvård med hela Sverige som upptagningsområde. För dessa patienter bedriver vi även intermediärvård och har standardiserade vårdförlopp (ERP, Enhanced Recovery Pathway) för bästa möjliga återhämtning.

Bröst- och Melanom - Som bland annat arbetar med mastectomi, sektorresektioner i bröstkörteln och malignt melanom.

Akut - alla typer av akutinlagda patienter med kirurgiska åkommor som exempelvis appendectomi, ileus, cholecystit och gastrointestinala blödningar.

Vi är en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare och arbetar för en hälsofrämjande arbetsplats där vi tillsammans har nolltolerans mot diskriminering och kränkande särbehandling. Verksamheten leds med ett kompetent och kommunikativt ledarskap med utgång från våra värdegrunder, välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två nya kollegor till kirurgiavdelning 14 i Lund.

Vi jobbar evidensbaserat med ambitionen att ha en personcentrerad vård i fokus. Samtliga medarbetare har möjlighet att vara med och påverka och utveckla verksamheten i form av utvecklingsgrupper och ansvarsområden. Arbetsmiljön på avdelningen är god och präglad av framåtanda, engagemang och respekt.

Kompetensutveckling är en av de viktigaste faktorerna för att bibehålla och öka kvalitén i vården samt ge stimulans i yrkeslivet. På avdelningen finns två kliniska omvårdnadsledare, en sjuksköterska, en undersköterska samt ett nära samarbete med specialitetsansvariga läkare och övriga nyckelfunktioner som tillsammans ansvarar för kompetensutvecklingen på avdelningen. Bland annat driver de vårt introduktionsprogram som möjliggör en trygg och säker ingång i vår verksamhet. Vi ser gärna att du som sjuksköterska efter några år på avdelningen går en specialistutbildning inom kirurgi eller annan för verksamheten värdefull utbildning. På avdelningen hålls fortlöpande utvecklingsdagar, interna utbildningar samt daglig kompetensutveckling inom teamet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande med erfarenhet av kirurgi eller intermediärvård. Vidare är det önskvärt med kunskaper i Melior och PASiS.

Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och att du är en positiv person som bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi ser gärna också att du arbetar med patienten i fokus.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet