Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterskor till kirurgmottagningen i Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) är nordöstra Skånes akutsjukhus. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar av kvalificerade och engagerade medarbetare. CSK har det stora sjukhusets resurser och det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Sjukhuset erbjuder invånarna i upptagningsområdet vård med korta väntetider inom alla specialiteter. Här arbetar cirka 2 300 medarbetare.

Kirurgen är en av de största verksamheterna vid CSK och består av mottagningsverksamhet med kärl-, NGI-, ÖGI-, URO- och bröst-/plastikpatienter. Vidare har vi en onkologisk behandlingsenhet, två vårdavdelningar och en slussavdelning som är knuten till befintliga vårdavdelningar.

Kirurgen är inne i en spännande utvecklande fas med nyöppnade av två elektiva vårdavdelningar, kolorektalkirurgi och urologisk kirurgi. I samband med öppnandet av nya avdelningar startas det upp ett större förändringsarbete för att optimera patientflödet inom mottagningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två undersköterskor, en för tillsvidareanställning och en för ett vikariat som löper fram till 2021-08-31. Varmt välkommen till oss på kirurgmottagningen!

Som undersköterska på kirurgmottagningen så erbjuds du ett mycket utvecklande arbete i ett gott arbetsklimat. Förutom det direkta patientarbetet är alla medarbetare delaktiga i arbetet med att utveckla och förbättra vården på våra enheter. Det kan vara i form av förändringsarbete eller genom att driva olika projekt.

Arbetsuppgifter på mottagningen innefattar planering och omhändertagande av patienter som kommer på besök till mottagningen för undersökning och/eller behandling.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du har vana från arbete på en opererande avdelning/mottagning. Goda kunskaper i vårdadministrativa system är önskvärt, till exempel melior och SVPL-IT.

Du är duktig på att planera och organisera arbetet i förväg men har en förmåga att prioritera om en akut situation uppstår. Du är noggrann i din undersköterskeroll och mån om att ta hand om patienterna utifrån deras olika behov. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Det är viktigt att du kan se relationer i sitt rätta perspektiv och med professionell hållning i mötet med patienter och anhöriga. Du är flexibel och öppen för nya utmaningar och möjligheter. Vi vill att du, precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmsta chef. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen in med din ansökan redan idag.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.