Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Administratör med chefsstödsuppdrag till VO ortopedi i Malmö/Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) ortopedi vid Skånes universitetssjukvård (Sus) består av cirka 560 medarbetare och är en av Sveriges största ortopedverksamheter. Vi har ett betydande internationellt anseende vilket medlemskapet i organisationen ISOC styrker. ISOC är en sammanslutning av de 18 högst ansedda ortopedenheterna i världen, där VO ortopedi ingår som enda enheten i Skandinavien.

Inom Sus bedriver VO ortopedi en mycket omfattande verksamhet. Vi utför till exempel 85 000 besök inom öppenvården, 6 700 vårdtillfällen fördelade på cirka 130 vårdplatser i slutenvården samt 11 000 operationer som utförs på fyra olika operationsavdelningar.

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en chefssekreterare till oss inom VO ortopedi!

I rollen som chefssekreterare fungerar du som ett administrativt stöd åt och verkar i nära samarbete områdeschefen och enhetens chefer. Arbetet omfattar bland annat HR administration, mötesadministration, bokningar av resor och möten och fakturahantering.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har slutförd gymnasieutbildning och har erfarenhet av chefssekreteraruppgifter eller motsvarande. Eftergymnasial utbildning inom relevant område ser vi som meriterande för tjänsten. Har du även god kännedom om Region Skånes respektive Lunds universitets organisationer är även det mycket meriterande för tjänsten.

För att passa för den här tjänsten behöver du ha god administrativ förmåga och kunna organisera och strukturera ditt arbete effektivt. Du är även lösningsfokuserad och flexibel. Arbetet är självständigt och kräver integritet och diskretion, men kräver också samarbetsförmåga och social fallenhet i både interna och externa kontakter. Kontaktytorna är många och det är viktigt att du är servicevillig. Du behöver vidare kunna prioritera bland en mängd arbetsuppgifter, vara tillmötesgående samt ta egna initiativ.
Som person ser vi att du är proaktiv, lyhörd, och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du är en person som har förmåga att hantera frågor av skilda slag och dessutom konstruktivt kan lösa problem. Förutom kvalifikationerna ovan lägger vi stort värde vid din personliga lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.