Sista ansökningsdatum 2017-11-30 Sök jobbet

Specialistläkare i obstetrik och gynekologi Öppenvårdsmottagning,Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Trött på jourstress och vårdplatskris?
Anta en ny utmaning och kom till vår välfungerande mottagning i palmernas stad vid havet, Trelleborg. Beläget nära Lund, Malmö och Köpenhamn. Mottagningen är belägen på Trelleborgs lasarett i nyrenoverade lokaler. Här bedrivs gynekologisk öppenvård tillsammans med kompetent personal med mycket lång erfarenhet.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team och fortsätta utvecklingen framåt för att bedriva gynekologisk sjukvård av toppklass på en modern och attraktiv arbetsplats. På samma plan finns både kirurgi- urologimottagning. Du ingår i läkarkollegiet i hela förvaltningen Skånevård Sund (Helsingborg, Ängelholm, Landskrona och Trelleborg) och har på så sätt möjlighet till vetenskapligt och kollegialt utbyte även om Du har din huvudplacering i Trelleborg.

Det finns möjlighet till polikliniska operationer på sjukhuset i Ängelholm.

Arbetsuppgifter

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och det finns också goda möjligheter att påverka och utforma din arbetssituation efter egna önskemål. Jourtjänstgöring ingår inte.

Vi ser fram emot att lära känna just dig.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha svensk läkarlegitimation samt vara specialist inom gynekologi med några års erfarenhet. Det är ett krav att dina språkkunskaper i svenska mosvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Erfarenhet av journalsystemet Melior är meriterande.

Välkommen med din ansökan redan idag.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet