Sista ansökningsdatum 2019-11-30 Sök jobbet

Nattsjuksköterska med nattillägg till medicinavdelning i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Trelleborg är ett litet och personligt sjukhus. Vår enhet ligger inom verksamhetsområde akut och medicin som har cirka 270 medarbetare. Inom verksamhetsområdet bedrivs verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi, endoskopi och neurologi. Det finns en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar samt en dagvårdsenhet med innovationsuppdrag, Framtidens vårdavdelning.

Verksamhetsområdet arbetar systematiskt för att kompetensutveckla brett och samarbetar inom sjukhuset både mellan enheter och verksamhetsområden. Vårdavdelning 22 som är en av de tre internmedicinska slutenvårdavdelningarna på Lasarettet i Trelleborg har inriktning mot stroke och neurologi. Här finns både det akuta omhändertagandet med bland annat trombolys men också en rehabiliteringsdel. På vår enhet erbjuds du gå ett kompetensutbildningsprogram som löper under ett år vilket tagits fram av STROKE-Riksförbundet.

På avdelning 22 är vi ett härligt gäng med bra gemenskap. Vi söker nu dig som vill jobba natt och tycker det är kul att jobba både med det akuta omhändertagandet och med omvårdnad för patienter med neurologiska sjukdomar.

Vid tjänstgöring natt på denna enhet utgår ett ekonomiskt nattillägg.

- Vi har ett öppet klimat med högt i tak och det finns bra möjligheter till att vara ny här, du får mycket stöttning, framförallt av våra undersköterskor. Vi har dessutom fantastiska överläkare som undervisar och ett nära samarbete med rehab och stödenheten, säger Olivia, sjuksköterska.

Följ med bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss!
http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med patienten från det akuta skedet tills denna är hemgångsklar. Vi bedriver en avdelningsnära mottagning där vi återser många av våra patienter efter hemgång vilket ger en återkoppling på vårt arbete. På sjukhuset finns hög sammanhållning och vi har gemensamma introduktionsdagar, fortbildningar, kick-offer, lasaretts camp, julfest och andra upptåg för att skapa en härlig vi-känsla inom sjukhuset.
På natten jobbar du i team med kollegor och vi lägger stor vikt vid samarbete. Dina blivande kollegor på natten har lång erfarenhet av neurologipatienter och ni hjälps åt.
Vi söker dig som vill jobba med patienten i fokus och vill vara med och jobba i framkant med förbättringsarbeten. Vi kan erbjuda dig både introduktion inom området eller mer avancerad fortbildning inom stroke/neurologi beroende på vilken nivå du befinner dig på.

Kvalifikationer

Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss? Vi söker dig som uppskattar det personliga sjukhuset och är nyfiken på att arbeta med och lära dig mer om stroke och neurologi. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Det går också bra att kontakta mig, enhetschef Eva Jönsson, för frågor eller för att få höra mer om tjänsten.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet