Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterskor, vikariat, till operationsavdelning Lasarettet i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus 24/7, med ett brett utbud av specialiserad planerad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Lasarettet i Ystad genomför årligen cirka 5000 operationer, varav en tredjedel utgörs av akuta operationer.

Operationsverksamheten innefattar allmän kirurgi, gynekologi, urologi, ÖNH samt ortopedi. Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete i en välkommande arbetsmiljö på en operationsavdelning med god stämning och höga ambitioner. Medarbetarnas aktiva engagemang att påverka avdelningens utveckling är en del i vårt sätt att arbeta. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat samt vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska kommer du att arbeta i team och utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom pre- och perioperativ operationssjukvård. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med varierande ingrepp i öppen och laparoskopisk kirurgi. Vi har sex operationssalar, varav en är akutsal. Operationer görs inom kirurgi, urologi, gynekologi, ÖNH och ortopedi. Den akuta verksamheten består bland annat av kejsarsnitt, buk- och frakturkirurgi. Du arbetar mycket i team och bidrar till ett välfungerande samarbete i arbetslaget.

Under introduktionen arbetar du dagtid, måndag till fredag. Vi har verksamhet dygnet runt vilket innebär att du efter introduktionen övergår i att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Annonsen avser två vikariat som pågår till och med 2020-08-31. Det finns goda möjligheter till förlängning. Vi arbetar med individuell schemaläggning i Time Care. Vi använder en arbetstidsmodell där arbetsmiljö och hälsa står i fokus.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska, antingen genom omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift krävs. Du ska ha vana av att arbeta med datorer. Har du erfarenhet från operationsverksamhet, är det meriterande.

Som person är du positiv och initiativrik och vill hela tiden utvecklas som undersköterska. Därtill är du flexibel och ansvarstagande i ditt arbete. Du har ett stort intresse för och vill arbeta med operationssjukvård i ständig utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.