Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska till VO kvinnosjukvård i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Inom verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård är vi cirka 700 anställda som bedriver både gynekologisk och obstetrisk verksamhet. Våra medarbetare har hög kompetens och vi erbjuder goda möjligheter till utveckling och variation i ditt arbete inom verksamhetsområdet.

Specialistmödravården består av flera specialistmottagningar såsom tidsbeställd och akut specialistmödravårdsmottagning, ultraljud, blodflöde samt kuratorsverksamhet. Till mottagningen kommer gravida med komplikationer under graviditeten samt de som har ökad risk att drabbas av komplikationer. Bland annat utförs blodflödesundersökningar och ultraljud för att följa hur graviditeten utvecklas både för modern och barnet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska med ett stort intresse för obstetrisk vård till specialistmödravården, VO kvinnosjukvård i Lund.

I tjänsten kommer du med tiden att rotera mellan vår akuta och vår planerade mottagning där du arbetar med omhändertagande av komplicerade graviditeter samt gynekologiska ultraljudsmottagningar i nära samarbete med barnmorska och läkare.

Du får en individuellt upplagd introduktion och bredvidgång för att ge dig förutsättningar att känna dig säker och trygg i din roll. Anställningen är dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda både i tal och skrift. Datorvana och god förmåga att arbeta i olika system är önskvärt. Arbetslivserfarenhet inom mödrahälsovård, förlossningsvård och/eller mottagningsverksamhet är meriterande.

Att vara serviceinriktad och bemöta människor på ett bra sätt är väldigt viktigt för denna tjänst. Du är tänkt att vara spindeln i nätet i det arbetande teamet. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta i team tillsammans med andra arbetsgrupper. Vidare är du strukturerad, noggrann och har ett flexibelt förhållningssätt. Du verkar för en god stämning på arbetsplatsen och ditt sätt att samarbeta med kollegor och din omgivning sker på ett prestigelöst sätt. Du är en lösningsfokuserad problemlösare.

Eftersom denna tjänst är en ny roll hos oss kommer du att vara med att fortsätta att utveckla den under arbetets gång tillsammans med teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.