Sista ansökningsdatum 2019-12-04 Sök jobbet

Medicinsk sekreterare till hjärtmottagningen i Ängelholm

Gör skillnad. Varje dag.

Medicinmottagningen består av sex olika specialiteter: hjärtmottagning med viss klinfys verksamhet, lung-/allergimottagning, diabetes-/endokrinmottagning, mag-/tarmmottagning, reumatologimottagning och neurologimottagning. Vi har även samarbete med hematologimottagningen och njurmottagningen. Inom medicinmottagningen arbetar 17 medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till hjärtmottagningen!

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att utföra arbetsuppgifter såsom schemaläggning, bokning, bevakning, telefon, e-tjänster, posthantering, journalutskrift och registreringar. Möjlighet finns för hemskrivning vissa dagar i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration, 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för tjänsten, liksom god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemen MedSpeech, Melior och web-PASiS. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete.

Då vi arbetar i team värdesätter vi god samarbetsförmåga, flexibilitet och att du, liksom som vi, bidrar till ett bra arbetsklimat. Vi ser gärna att du är öppen för att prova nya idéer och vill utveckla arbetet. Du behöver vara serviceinriktad, positiv, noggrann och engagerad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet