Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Ekonomiadministratörer till Patientservice i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Är ett serviceinriktat förhållningssätt med fokus på kunden en självklarhet för dig? Får du energi av att engageras i flera parallella arbetsuppgifter och att vara med och utveckla processer varje dag? Då är ekonomiadministratör rollen för dig!

Gemensam servicefunktion (GSF) är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena Ekonomi, HR och Kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Vår målbild är att vi ska göra skillnad och upplevas som en ledande aktör som skapar bästa värde. Våra administrativa processer ska frigöra tid samt resurser till Region Skånes kärnverksamhet och därmed göra nytta för medborgarna i Skåne.

Med tydlig kundfokus arbetar vi både strategiskt och operativt med att utveckla vår service och vår organisation. För oss är det avgörande att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med vår vision och våra värderingar. Vi genomför därför utvecklingsprogram för interna talanger och arbetar för att etablera ett systematiskt förbättringsarbete som involverar och tar tillvara på medarbetarnas kreativitet och innovationskraft.

Patientservice är en enhet med 22 medarbetare som bland annat hanterar fakturering av patientavgifter till alla som bor eller får vård i Skåne.

Arbetsuppgifter

Är du driven, initiativrik och har viljan att jobba med ständiga förbättringar? Vi söker nu två ekonomiadministratörer som tillsammans med oss vill göra skillnad varje dag genom att leverera service i världsklass!

Den ena tjänsten präglas av arbete med administrativa frågor kring patientavgifter, hälso- och sjukvårdens regelverk samt manuell hantering av vårdfakturor som vi får från andra landsting.

Den andra tjänstens arbetsuppgifter består huvudsakligen av att stödja kunder och kollegor i olika ekonomiska och administrativa frågor kring patientavgifter samt hälso- och sjukvårdens regelverk, likt den första. Här ingår även ansvar för vårdfakturering främst mot externa kunder, men även självbetalande patienter, samt hantering av bestridanden, betalningspåminnelser och inkassoärenden.

I båda rollerna är dina främsta verktyg, utöver dina kollegors expertis och guidning, det patientadministrativa systemet PASiS, ekonomisystemet Raindance och ärendehanteringssystemet Serviceportalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en prestigelös och nyfiken lagspelare som på ett strukturerat och engagerat sätt levererar service av högsta kvalitet till våra kollegor ute i verksamheten! Då rollen som ekonomiadministratör har många kontaktytor är det viktigt att du trivs med att ha många parallella arbetsuppgifter och att du ser värdet av ett gott samarbete, både internt och externt, till vilket du själv bidrar genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi är en värderingsstyrd organisation och det är därför en självklarhet för oss att du kan leva efter, och vara en god ambassadör för, Region Skånes värderingar.

Vi söker dig med minst avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet. Om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ekonomisystemet Raindance leverantörsreskontra och/eller har erfarenhet av styrande regelverk inom hälso- och sjukvården anses detta mycket meriterande. Det samma gäller vana att manuellt ankomstregistrera, kontera och hantera stora mängder underlag. Vi ser det som en självklarhet att du har goda IT-kunskaper, då datorn är ett naturligt arbetsredskap i vardagen.

Vår enhet kännetecknas av teamarbete, arbetsglädje och kollegialitet. Det är viktigt för oss att du genom ditt engagemang och din positiva inställning bidrar till en vardag där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa möjliga service till våra kunder! Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.