Sista ansökningsdatum 2019-12-02 Sök jobbet

Leg. läkare och framtida ST-läkare till Vårdcentralen Staffanstorp

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Staffanstorp är en stor vårdcentral med ett brett primärvårdsutbud och goda pendlingsmöjligheter till både Lund och Malmö. Hos oss finns ett stort engagemang för att utveckla verksamheten och vi har en bred samverkan med den växande kommunen. Vår kompetens finns samlad i rymliga lokaler och totalt är vi runt 40 medarbetare som tillsammans tar hand om vårdcentralens cirka 13 000 listade patienter. Som legitimerad läkare hos oss arbetar du nära våra erfarna läkare, distriktssjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, med gott stöd från undersköterskor, medicinska sekreterare och verksamhetschef. På vårdcentralen arbetar även fysioterapeut, psykolog och dietist.

Vi är sex specialister i allmänmedicin och sex ST-läkare. Vi är stolta över vårt fina resultat på medarbetarundersökningen (Springlife) 2018. Välkommen till ett glatt gäng!

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och fortsätta utveckla vår vårdcentral? Vi har nu möjlighet att välkomna en legitimerad läkare till oss för ett vikariat på sex månader med eventuell förlängning. Vi söker en engagerad och driven person som vill slå följe med oss mot målet som Skånes bästa vårdcentral!

Något som läkarna hos oss uppskattar är att det varje dag kring klockan 10 finns schemalagd tid för diskussion av patientfall och andra frågor i samband med förmiddagskaffet. Detta är mycket uppskattat av både utbildningsläkare och allmänspecialister.

Vårdcentralen har under senaste åren genomgått en mycket positiv utveckling med en fast läkarstab som ökat gradvis och som trivs bra tillsammans.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete. Du kommer att arbeta med en bred patientgrupp i olika åldrar. Hos oss får du även tillfälle till goda utvecklingsmöjligheter, bland annat i form av fortbildning. Vi som arbetar här värdesätter vårt fina samarbete som skapar en god arbetsmiljö och patientsäker vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och ett intresse för allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av journalsystemet PMO är meriterande.

Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som har god samarbetsförmåga med såväl patienter, deras anhöriga och kollegor. Vidare ser vi det som en självklarhet att du bemöter dina patienter på bästa sätt. Att arbeta med människor ställer höga krav på flexibilitet, ansvarskänsla och lösningsfokusering. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet