Sista ansökningsdatum 2019-12-31 Sök jobbet

Röntgensjuksköterska till röntgenavdelning i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Röntgenavdelningen i Trelleborg ingår tillsammans med röntgenavdelningarna i Helsingborg, Ängelholm och Landskrona i Verksamhetsområde (VO) Diagnostik och verksamheten bedrivs under dygnets alla timmar. I Trelleborg utförs cirka 38 000 undersökningar per år. Undersökningarna är uppdelade på konventionella undersökningar, ultraljud, CT och MR. Vi arbetar sedan länge med Sectra, RIS och PACS.

Arbetsuppgifter

Så här berättar Ione, Emmy och Amina om arbetsplatsen:

- Vi är en liten avdelning med ett stort engagemang. Vi är måna om varandra och vill ge alla ett gott bemötande. Min chef ger mig möjlighet att utveckla min kompetens. Jag trivs här för att jag tycker att vi har en inkluderande attityd till nya idéer och förbättringsarbeten.

- Det lilla sjukhuset med den familjära känslan. Här kan alla trivas. Välkommen till vår strålande verksamhet.

- Bra schema. bra gemenskap. Möjlighet att påverka.

Vi söker nu en röntgensjuksköterska som vill bli en del av vårt team på Röntgen i Trelleborg.

Du kommer att arbeta med sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en röntgenavdelning såsom konventionell röntgen, datortomografi och magnetkamera. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg samt beredskapstjänstgöring.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med möjlighet att utvecklas i din profession. I tjänsten ingår arbete inom hela röntgenavdelningens verksamhetsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du dessutom MR-kompetens ser vi det som ett plus. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du engagerad, lyhörd och trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning och viljan att driva verksamheten framåt i en positiv anda. För att lyckas i denna roll bör du ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du har ett mycket gott bemötande gentemot våra patienter och omgivningar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet