Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

TF Enhetschef till Regionservice Servicevärd Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Regionservice arbetar med servicelösningar och fastigheter för sjukvården i Region Skåne. Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal service påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag – att ge patienterna god och säker vård. Här är Regionservice en viktig resurs. Som medarbetare i Regionservice har du kring 1 600 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka tre miljarder kronor årligen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tillförordnad enhetschef med placering i Helsingborg.

Du kommer att arbeta med att leda servicemedarbetare som arbetar i rollen som servicevärdar. Servicevärden arbetar på en vårdavdelning och sköter avdelningskök, lokalvården och den patientnära städningen. Vi strävar efter att bredda våra medarbetares arbetsområde och över tid kan den grupp du leder förändras i takt med att vi förändrar arbetssätt.

Som enhetschef arbetar du i nära samverkan med de andra enhetscheferna och områdeschef i att fördela arbetet samt driva arbetsprocesserna framåt för att nå uppsatta mål. I din vardag är samarbetet med vårdens enhetschefer en viktig framgångsfaktor. Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, budget och personal för cirka 30 medarbetare där personalfrågorna är av stor vikt.

För att bli framgångsrik tror vi att du har ett coachande förhållningssätt med förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Att aktivt arbeta med Region Skånes värdegrund: "Välkomnande - Drivande - Omtanke & Respekt" är en självklarhet för dig. Det är av stor vikt att du har en helhetssyn och har en aktiv medverkan i verksamhetsutvecklingen.

Vår verksamhet pågår alla veckans dagar och du kommer därför att ha schemalagd arbetstid där även helger igår.

Tjänsten är ett tillförordnade på i första hand 6 månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag arbetar inom denna eller liknande verksamhet och har erfarenhet av ledarskap, arbetsledning. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ser datorn som ett naturligt arbetsredskap i vardagen.

Med din struktur, stabilitet och goda samarbetsförmåga strävar du mot resultat och god kvalitet i verksamheten. Vi vill att du är trygg i din roll, är en positiv, serviceinriktad person som ser möjligheter och brinner för att coacha, utveckla och att motivera medarbetarna och även utveckla dig själv. Du är positivt inställd till utveckling av verksamheten och verkar för en god arbetsmiljö.

Vill du anta utmaningen och vara med om den spännande utvecklingen av Helsingborgs lasarett? Stämmer den här profilen in på dig, då kan du vara den vi söker.

Varmt välkommen med ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.