Sista ansökningsdatum 2019-12-01 Sök jobbet

Sjuksköterska till ASIH i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Palliativ vård och ASIH är en verksamhet som vårdar svårt sjuka patienter i hemmet oavsett ålder eller diagnos. Vården bedrivs i samarbete mellan tre kommuner och Region Skåne och omfattar både helt inskrivna patienter i ASIH och punktinsatser.

Palliativ vård och ASIH bedriver specialiserad vård utifrån varje enskild patients behov. Målet med vården är att erbjuda patienten kvalificerad vård dygnet runt. Målet är även att erbjuda patienten och dennes närstående psykosocialt stöd. Stor vikt läggs vid individuellt bemötande av varje patient och dess närstående. Ett av våra viktigaste redskap är förmågan att vara lyhörd, aktivt kunna lyssna samt samtala med patienten och dennes anhöriga. Organisationen är uppbyggd i form av team. Teamet består av läkare, sjuksköterskor, kurator, dietist, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare samt sjukhuspräst. Palliativvårdsavdelning finns närmast i Malmö, Ystad och Lund.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska för en timanställning till ASIH i Trelleborg. Som sjuksköterska på ASIH utför du avancerad sjukvård i hemmet. Du leder och deltar aktivt i planering runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga professioner samt samverkar med andra vårdgivare. Hos oss deltar du aktivt i verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Även giltigt B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av palliativ vård/ASIH men det är inget krav.

Vi söker dig som har framåtanda och ett stort intresse för utveckling och lärande där du alltid sätter patienten i fokus. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet