Sista ansökningsdatum 2018-04-09 Sök jobbet

Överläkare/specialistläkare i obstetrik och gynekologi till Slutenvården i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker en specialist i obstetrik och gynekologi.

Du kommer att ingå i läkarkollegiet i hela förvaltningen Skånevård Sund (Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Trelleborg) med huvudsaklig placering i Helsingborg. Vi har en expanderande verksamhet med ökat uppdrag inom dagkirurgi som sköts av en välfungerande operationsavdelning på Ängelholms lasarett. Vi har också sedan något år tillbaka infört robotkirurgi på Helsingborgs lasarett. Vi är en av Sveriges större förlossningsavdelningar och arbetar aktivt med att förbättra kvaliteten på förlossningsvården.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att utgå från din kompetens. Möjlighet finns för arbete både inom gynekologisk och obstetrisk slutenvård samt mottagningsverksamhet. Du måste kunna arbeta självständigt och vara bakjourskompetent.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha svensk läkarlegitimation samt vara specialist inom obstetrik och gynekologi med bakjourskompetens.

Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och kommer därför att lägga stor vikt på personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet