Sista ansökningsdatum 2019-11-18 Sök jobbet

Legitimerad läkare, vikariat, till Vårdcentralen Bunkeflo

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Bunkeflo är en växande vårdcentral. I dagsläget har vi cirka 8000 listade patienter och vårt BVC har cirka 900 inskrivna barn. Vi har BVC, läkar-, distriktssköterska-, diabetes-, astma-KOL-mottagning samt psykologverksamhet.
Vi är en välbemannad och stabil enhet med ett positivt och glatt gäng och nu behöver vi utöka vår personalstyrka med en legitimerad läkare som har ett genuint intresse av och planerar en ST inom allmänmedicin i framtiden. Vi arbetar mycket aktivt med kvalitet och utveckling för att kunna tillgodose våra patienter en god professionell vård.

Arbetsuppgifter

Tjänsten avser ett vikariat med goda möjligheter till fortsättning för ST i allmänmedicin.

Ditt arbete kommer att innefatta vanligt förekommande uppgifter för läkare på primärvårdsnivå. Du ansvarar för läkarbedömningar och har ett brett samarbete med övriga vårdgivare på vårdcentralen. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en verksamhet där vi uppmuntrar nytänkande och arbetar med att kompetensutveckla vår personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Engelska och Danska är meriterande för tjänsten. Vi ser det som fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av svensk primärvård (åtminstone under utbildningen). Om du har tidigare kunskap i PMO är det meriterande för tjänsten, vi ser även det som ett krav med vana i datajournal.

Du som söker hos oss ska ha ett stort intresse för och vilja att söka en ST-tjänst inom allmänmedicin. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tvärprofessionellt med andra yrkeskategorier. Du kan skapa förtroende hos patienter och närstående samt är positiv, lyssnande och tydlig i din kommunikation. Bidrar aktivt till utveckling av verksamheten utifrån de behov som finns. Ser möjligheter i stället för hinder. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

I denna rekryteringen tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet