Sista ansökningsdatum 2019-11-17 Sök jobbet

Sjuksköterska/distriktssköterska till Kvälls/helgmottagning i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Kvälls- och helgmottagningen samt Primärvårdsfilialen i Helsingborg! Vi ligger i anslutning till Akutmottagningen på Helsingborgs lasarett och är en gemensam satsning av primärvården.

Kvälls- och helgmottagningen är ett samarbete där både offentliga samt privata vårdcentraler i Helsingborg samarbetar för en gemensam mottagning på kvällar och helger. Primärvårdsfilialen är en samverkan mellan Akutmottagningen och de offentliga vårdcentralerna för att kunna triagera patienterna till rätt vårdnivå.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två sjuksköterskor/distriktssköterskor för ett varierande och utvecklande arbete hos oss i Resursteamet!

- Det bästa med det här jobbet är mötet med människor, både med patienter och kollegor, på plats och i telefon. Eftersom man träffar mycket olika människor blir jobbet väldigt varierat. Vårt mål är att få alla patienter nöjda och belåtna med sin vård och det är det som är en drivkraft i mitt arbete. säger Katarina, sjuksköterska.

I dina arbetsuppgifter ingår telefonrådgivning, triagering, provtagning och assistans vid läkarmottagning. Du kommer även vara delaktig i förbättrings- och utvecklingsarbete för att erbjuda våra patienter en hög medicinsk kvalité och en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi erbjuder våra sjuksköterskor ett bra lönetillägg och goda utvecklingsmöjligheter i form av till exempel utbildning.

Du kommer delvis att arbeta på Kvälls- och helgmottagningen samt Primärvårdsfilialen, men det kommer även att förekomma arbete på offentliga vårdcentraler i Helsingborg som har behov av tillfällig förstärkning. Du kommer att arbeta varierande tider enligt schema, där tjänstgöring sker både dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska som motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du arbetslivserfarenhet inom primärvård eller akutsjukvård ses det som meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta självständigt, är ansvarstagande och trivs med varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet