Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till medicinavdelning 8 i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Våra medicinska sekreterare inom verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin ger service till två akutmottagningar, två akutvårdsavdelningar, fem vårdavdelningar och internmedicinsk mottagning.

Arbetsuppgifter

Vi är en mindre grupp medicinska sekreterare som är på tre olika enheter och har ett mycket gott samarbete. Nu söker vi dig som vill ingå i vårt gäng.

Som medicinsk sekreterare på en vårdavdelning krävs en hög ansvarskänsla så att administrationen kring patienten fungerar på ett patientsäkert sätt. Du kommer att arbeta i team där sekreteraren har en viktig roll.

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter med journalutskrifter via MedSpeech i Melior, registreringar i WebPASiS, post- och remisshantering, telefonservice och mycket mer. Du medverkar på vårt dagliga pulsmöte där vi stämmer av vad som är planerat för dagen. Därutöver är du delaktig i utskrivningsprocessen där du jobbar med ett IT-system som heter Mina planer som är en kommunikationslänk mellan sjukhuset och kommun/primärvård.

Vår ambition är att alla våra ordinarie sekreterare ska få möjlighet till utbildning i sjukdomsklassificering om man inte redan har utbildningen. Möjligheter till utveckling finns alltid inom vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration
80 p KY eller 400 p YH alternativt motsvarande godkänd läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket och god IT-vana i Windowsmiljö. Erfarenhet av Melior och Web-PASiS är meriterande. Har du utbildning i sjukdomsklassificering är det också meriterande.

Du ska vara flexibel då vi samarbetar mycket mellan avdelningarna och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför. Vidare är du trygg i din yrkesroll som medicinsk sekreterare och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha en stor vilja för att ge en god service till såväl patient som kollegor samt leva efter att ett bra bemötande skapar en god arbetsmiljö.

Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad och dig som har erfarenhet inom yrket. Vi kommer att ha löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.