Sista ansökningsdatum 2020-11-16 Sök jobbet

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Fågelbacken i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Vårdcentralen Fågelbacken är ett trevligt team och nu söker vi dig som är specialistläkare i allmänmedicin samt som vill bli en del av vår arbetsgrupp! Vi finns i populära Slottstaden och har många trevliga lunchrestauranger runt knuten och havet på gångavstånd. Vi är drygt 30 anställda med olika professioner. Här finns bland annat sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeut och psykologer. Vi har distriktssköterskemottagning samt sjuksköterskeledda mottagningar inom bland annat diabetes och hjärt-/kärlsjukdomar.

Fågelbacken är en arbetsplats med en hög grad av framåtanda och vilja att utvecklas. Vi fäster stor vikt vid samarbete och trivsel och vår arbetsmiljö kännetecknas av en positiv anda samt ett gott och öppet arbetsklimat. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda alla våra patienter en trygg hälsovård av hög kvalitet och med ett gott bemötande. Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin som är intresserad av ett stimulerande och varierande arbete där vi vill att du är med och driver vår verksamhet framåt. I tjänsten ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter som specialistläkare i allmänmedicin på en vårdcentral, med möjlighet till extra ansvarsområden utifrån dina intressen. Till exempel kan ansvar för särskilt boende vara aktuellt.

Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling samt är flexibelt inställda till att du själv ska kunna påverka och forma ditt tjänsteinnehåll.

Möjlighet till jourarbete på kvälls- och helgmottagningen finns.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistkompetens i allmänmedicin. Kunskaper i svenska språket som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett varmt bemötande av patienter, är lösningsfokuserad samt har en vilja att vara med och utveckla och förbättra vår verksamhet. I gengäld kan vi erbjuda dig ett utvecklande arbete tillsammans med glada och omtänksamma kollegor.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet