Sista ansökningsdatum 2019-12-05 Sök jobbet

Anestesisjuksköterskor till operationsservice kirurgi i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Utmanas du av avancerad sjukvård, skarpa lägen och akuta situationer? Drivs du av att förbättra verksamheten tillsammans med dina kollegor? Då kan du vara just den vi söker! Hos oss får du både fatta snabba beslut i hanteringen av plötsliga, oförutsägbara händelser, men även arbeta metodiskt med avancerade ingrepp unika för vår verksamhet. Du får en djup kunskap, en bred erfarenhet och en chans att vara med och utveckla verksamheten.

Operationsservice kirurgi (OK) är en spännande operationsavdelning under ständig utveckling. Vi ger anestesi och operationsservice åt elektiv nedre gastro kirurgi, endovaskulär-/kärlkirurgi, urologi, transplantationskirurgi, akutkirurgi samt anestesi vid röntgenundersökningar. Till enheten hör också en preoperativ avdelning. Enheten ansvarar för akuta larm inom sjukhuset och bemanning vid transporter mellan sjukhus.

Operationsservice kirurgi är en del i verksamhetsområdet (VO) intensiv och perioperativ vård (IPV). IPV i Malmö är indelat i två områden; område tre och fyra. Område tre består utav operationsservice kirurgi (OK) och operationsservice kvinnokirurgi (OKK) och område fyra består utav operationsservice ortopedi (OO), operationsservice rekonstruktiv kirurgi (ORK) samt anestesi vid handkirurgiska ingrepp.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på operationsservice kirurgi nya anestesisjuksköterskor till vår verksamhet!

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och starkt utvecklande avdelning. Vi önskar att du precis som vi värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet, engagemang och samarbete mellan kollegor och närmsta chef. Som nyanställd erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter och erbjuder möjlighet till kompetensutveckling som främjar både dig och avdelningen. Vi har även ett omtyckt mentorskap där du som nyanställd tillsammans med erfaren kollega får möjlighet att fokusera på just din utveckling.

Som anestesisjuksköterska ingår du även i akutberedskap på enheten där vi bedriver dygnet runt-verksamhet. Gällande schema tillämpar vi en arbetstidsmodell med kvoterad arbetstid och möjlighet till kompetensutveckling på arbetstid. Du kommer att anställas på dag/natt-tjänstgöring. Fast nattpersonal finns. Operationsservice kirurgi följer funktionsbeskrivningen för anestesisjuksköterskor i Sverige utarbetad av Riksföreningen för Anestesi och Intensivvård.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten är du legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistutbildning inom anestesisjukvård och kunskaper i svenska språket som motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du tidigare erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som är engagerad, initiativrik, flexibel och som hela tiden vill utvecklas i din roll som anestesisjuksköterska. Då vi arbetar i team är det av vikt att du har god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet