Sista ansökningsdatum 2019-12-03 Sök jobbet

Sjuksköterskor till kirurgavdelning 081-082 KAVA/kärl i Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) är nordöstra Skånes akutsjukhus. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar av kvalificerade och engagerade medarbetare. CSK har det stora sjukhusets resurser och det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Sjukhuset erbjuder invånarna i upptagningsområdet vård med korta väntetider inom alla specialiteter. Vi är cirka 2300 medarbetare.

Kirurgkliniken är en av de största verksamheterna vid CSK och består av mottagningsverksamhet med kärl-, NGI-, ÖGI-, URO- och Bröst/plastikpatienter. Vidare har vi en onkologisk behandlingsenhet, tre vårdavdelningar samt en slussavdelning som är knuten till vårdavdelningarna där planerade inläggningar, undersökningar och punktioner tas om hand.

Våra vårdavdelningar består av urologiavdelning 061 med sex till åtta vårdplatser, kirurgavdelning kolorektal med sex till åtta vårdplatser och akutavdelning kirurgi 081-082 (KAVA, KÄRL) med 24-26 vårdplatser. Vi startar nu upp ett större förändringsarbete för att optimera patientflödet inom kliniken. Därför söker vi nu intresserade medarbetare som vill vara med på denna resa.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu tre nya sjuksköterskor till vår avdelning!

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett gott arbetsklimat där alla hjälps åt. Utöver det direkta patientarbetet är samtliga medarbetare även delaktiga i arbetet med utveckling och förbättring av vården på våra enheter. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov, vi strävar efter ett nära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har ett genuint intresse för människor och dina språkkunskaper i svenska motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du vana av arbete på en opererande avdelning är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i vårdadministrativa system samt handledarutbildning och erfarenhet av att handleda .

Vi söker dig som är duktig på att planera och organisera ditt arbete i förväg samt har förmåga att prioritera i akuta situationer. Vidare är du noggrann, trygg och stabil samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga. Vi vill att du precis
som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete kollegor och närmaste chef emellan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet