Sista ansökningsdatum 2019-11-30 Sök jobbet

Sjuksköterskor med avsatt utbildningstid, stroke- och neurologi, Trelleborg


Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi, endoskopi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar och en innovationsenhet, Framtidens vårdavdelning, med dagsjukvård.

Verksamhetsområdet arbetar systematiskt för att kompetensutveckla brett och samarbeta över verksamheternas gränser. Vårdavdelning 22 är en av tre internmedicinska vårdavdelningar på Lasarettet i Trelleborg. En medicinavdelning som är inriktad mot stroke/neurologi med både rehabilitering och akutneurologiskt uppdrag och trombolys.

- Vi har ett öppet klimat med högt i tak och det finns bra möjligheter till att vara ny här, du får mycket stöttning, framförallt av våra undersköterskor. Vi har dessutom fantastiska överläkare som undervisar och ett nära samarbete med rehab och stödenheten, säger Olivia, sjuksköterska.

Följ med bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss!
http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

Arbetsuppgifter

Vill du vara en av de tre sjuksköterskor som får en unik möjlighet av vara med om en särskild satsning hos oss på stroke- och neurologienheten i Trelleborg? Just nu erbjuder vi en riktad satsning inom strokesjukvården där tre sjuksköterskor får chansen att utveckla sin egen kompetens. Enheten har i en utbildningspott satsat på att tillsätta tre sjukskötersketjänster där 20% av tjänsten under två år är avsatt för kompetensutveckling inom området.

Den kliniska placeringen kommer vara förlagd på vårdavdelning 22, det är din hemavdelning och det är här du bygger på din erfarenhet. Visst låter det spännande? Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för neurologi eller är nyfiken på att lära dig mer om området akut neurologi och rehabilitering.
Du har möjlighet att söka denna anställning tillsammans med en kollega eller vän, som du som trivs bra med i dag. Vi utgår helt och hållet från dina önskemål och vi vill utforma dina två år just utifrån dina behov. Inom de 20% där vi erbjuder fortbildningstiden erbjuds du bland annat möjlighet till en ettårig strokekompetensutbildning på avancerad nivå. Du har också möjlighet att lägga ut utbildningstiden på kurser, konferenser, hospitering, utbildning, fortbildning och/eller egen studietid, som breddar din kunskap och ger dig en gedigen kompetens inom området.

Som sjuksköterska kommer du ingå i ett härligt team tillsammans med bland annat sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicinska sekreterare, farmaceuter, arbetsterapeut, sjukgymnast och din enhetschef på en avdelning. På vår arbetsplats värnar vi om ett fint arbetsklimat med högt i tak, där omtanke och respekt för varandra och professionen är en självklarhet. Under de 80% du har i klinisk tjänstgöring utför du vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelningen och arbetar tillsammans i ett team med patientfokus. Du och dina kollegor är de bästa förespråkarna för att patienten får en bra och säker vård och du har, som medarbetare hos oss, en stor delaktighet i hur vården ska bedrivas och utformas. Alla är välkomna att söka och vi lägger upp ett introduktionspaket utefter just dina behov. På avdelningen är enhetsansvarig läkare och teamledare delaktig i introduktion för nyanställda och arbetar aktivt med att se över rutiner kontinuerligt.
Utökat samarbete där du får arbeta gentemot vårdavdelningar, akutmottagning och öppenvård, erbjuder dig ytterligare möjligheter att bredda din kompetens inom flertalet områden på sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som är nyexaminerad, dig som har arbetat några år eller dig som har flera års erfarenhet. Vet du någon mer som också är intresserad av att ingå i något nytt och spännande med möjlighet att påverka upplägget, kan du även rekommendera denna att söka tjänsten hos oss.

Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade inom evidens och utveckling och ser positivt på förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi ser det därför som meriterande om du är intresserad av dessa frågor och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och chef. Vi är måna om att just du ska må bra, det är viktigt för oss.
Vi söker nu personer som uppskattar det personliga sjukhuset och som är nyfikna på att arbete med och lära sig mer inom specialistområdet stroke och neurologi. Vi är mån om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Kontakta oss gärna om du förutsättningslöst vill höra mer om denna tjänst eller har andra frågor om vår verksamhet. I denna rekrytering sker löpande urval och tillsättning.
Varmt välkommen med din ansökan i dag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet