Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska till Vårdcentral Fosietorp i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till vår trivsamma vårdcentral i södra Malmö.

Vårdcentralen Fosietorp är en välfungerande och trevlig hälsovalsenhet i södra Malmö som har goda kontakter med andra vårdgivare i stadsdelen. Vi ser samarbete som en framgångsfaktor och är en vårdcentral som strävar efter öppenhet i viktiga frågor och vi försöker arbeta mot samma mål och ser kommunikation som ett naturligt arbetsredskap. Vårt dagliga arbete präglas av patientfokus och värderingsstyrning.
Verksamhetsutveckling är en naturlig del av vårt arbetssätt. Idag är vi cirka 55 medarbetare inom yrken såsom specialistutbildade allmänläkare, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, allmänsjuksköterskor, undersköterskor, kurator, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist och medicinska sekreterare/administratörer. Vi är utbildningscentral för blivande specialistläkare och har även ett antal utbildningsplatser inom olika yrkeskategorier.
Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda alla våra patienter en trygg och tillgänglig primärvård av hög kvalitet och med ett gott bemötande.

Vårdcentralen har flera specialistmottagningar och vi har BVC inhyst i samma lokaler. Vårdcentralen har cirka 13150 listade patienter och på BVC finns drygt 1300 barn listade.

Vårdcentralen ligger i stadsområde söder i Malmö med goda kollektiva bussförbindelser och nära yttre- och inre ringled om man är väljer att ta bilen. Vi är kända för vårt goda arbetsklimat och ser nu fram emot att få välkomna dig som ny medarbetare!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Fosietorp arbetar du inne på mottagningen, vilket innebär provtagning på vårt laboratorium, assistans till våra läkare vid undersökningar och mindre operationer samt i viss mån beställningar av sjukvårdsmaterial. Du är med och ansvarar för vår blodtrycksmottagning, hjälper i viss mån till med kateterisering och såromläggningar. Vi arbetar utvecklingsinriktat, vilket gör att även dina arbetsuppgifter kan komma att utvecklas och förändras över tid vilket innebär att andra förekommande arbetsuppgifter som kan bli aktuella på en vårdcentral utifrån att vårdcentralen. Visst receptionsarbete kan förekomma.

Som undersköterska fungerar du som spindeln i nätet och spelar en viktig roll i att göra patientens upplevelse av vården blir så bra som möjligt!

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska, gärna med inriktning akutsjukvård/sjukvård och det är en fördel om du tidigare arbetslivserfarenhet som undersköterska inom primärvården. Det är även meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av provtagning och såromläggning.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana. Därtill det meriterande om du har erfarenhet av att arbetat i journalsystemet PMO.

Som person är du vänlig och mån om att bemöta patienterna på ett fint sätt. Du har en positiv grundinställning och har förmåga att se möjligheter i stället för hinder, är ansvarstagande, självständig, strukturerad och noggrann.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.