Sista ansökningsdatum 2019-11-17 Sök jobbet

Erfarna sjuksköterskor till akutmottagning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av nya arbetssätt och en bättre arbetsmiljö tillsammans med oss på akutmottagningen i Lund? Nu har du chansen att bli en del av vårt engagerade och framåtblickande team!

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Lunds akutmottagning redan idag!

- Om du letar efter ett varierat arbete i en actionfylld miljö och en arbetsplats som är mån om sina medarbetare så kom till oss på Akutmottagningen i Lund! Hos oss får du som ny alltid en gedigen introduktion, oavsett om du är nyexaminerad eller endast ny hos oss, och vi arbetar tillsammans för att förbättra verksamheten för både patienter och medarbetare. Jag har ett spännande och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik! Vi är en stor akutmottagning så det är stundtals puls och mycket action och du vet aldrig vad som kommer hända när du kommer till jobbet, säger sjuksköterskan Karolina

Här hos oss på Lunds akutmottagning bedrivs högspecialiserad akutsjukvård dygnet runt och varje år tar vi hand om cirka 65 000 patienter! I team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, akutläkare, kuratorer och medicinska sekreterare tar vi tillsammans ansvar för det första akuta omhändertagandet av svårt sjuka och skadade patienter inom medicin, neurologi, infektion, kirurgi, urologi och ortopedi.

Vi är idag närmare 200 medarbetare på akutmottagningen i Lund och av dessa är cirka 120 sjuksköterskor och undersköterskor. Flera av våra medarbetare, både läkare och sjuksköterskor, är specialiserade inom akutsjukvård eller läser en specialistutbildning inom akutsjukvård.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjligheten att arbeta med omvårdnad och behandling vid omhändertagande av den akut sjuka patienten i en spännande och aktiv omgivning!

- Jag har jobbat med akutsjukvård i 30 år, och på akutmottagningen i Lund i 14 år. Bara älskar att jobba och inte veta vad som skall hända under mitt arbetspass. Att varje dag få känna att man lär sig något nytt, trots så många yrkesår, är bara så häftigt. Man blir så duktig, på så mycket, i så många specialiteter. Mitt val för akutsjukvård är mitt bästa val jag gjort. Det är en härligt galen verkstad, men det är VÅR verkstad säger Ronny, sjuksköterska på akuten.

Vi erbjuder dig en bred grund med ett individuellt anpassat tio veckor långt kliniskt introduktionsprogram, där progressionen sker genom successivt ökat ansvar, hospiteringar på larmrummet och triage. När du är färdig med din introduktion finns det olika stationer på akutmottagningen att arbeta på. Teamen för respektive station arbetar linjelöst, det vill säga att patienter inom alla specialiteter blandas.

Att du trivs och utvecklas i ditt arbete är viktig för oss och därför erbjuds du bland annat en schemalagd utbildningsdag en gång per månad i kompetenshöjande syfte, samt ytterligare intern och extern kompetensutveckling som behövs för att arbeta på akutmottagning. Utöver detta ges även föreläsningar under terminerna inom bland annat neurologi, syra-bas och EKG, utbildningar i till exempel medicinsk teknik och vårt triageringsverktyg RETTS.

Hos oss arbetar du 38,25 timmar/ vecka och anställs på kombinerad dag och nattjänstgöring, där du arbetar två helger på fem veckor. Vi erbjuder ett schema med kvotavtal, vilket innebär att det finns möjlighet att minska veckoarbetstiden.

Kvalifikationer

Du som person har framåtanda och ett stort intresse för utveckling, lärande och självklart akutsjukvård! Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser helst att du har minst ett års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Eftersom vi månar mycket om ett gott arbetsklimat lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet