Sista ansökningsdatum 2019-02-24 Sök jobbet

Biomedicinska analytiker till VO Bild och funktion i Lund/Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är en del av verksamhetsområde (VO) bild och funktion vid Skånes universitetssjukhus. Vi bedriver en omfattande verksamhet inom bland annat EEG, neurografi, ultraljud, hjärt-, kärl- och lungfysiologi samt nuklearmedicin och PET/CT, där stor del av verksamheten är ackrediterad.

Arbetsuppgifter

Bli en del av vår verksamhet!

Vi söker legitimerade biomedicinska analytiker till klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi i Lund och Malmö.

Vi erbjuder arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi/ultraljud och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi. Hos oss får du ett arbete som utmanar dig med varierande arbetsuppgifter och med stor utvecklingspotential. Just nu växer verksamheten och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Annonsen avser både tillsvidareanställning och visstidsanställning.


Vill du veta mer om våra verksamheter? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Marie Tovesson, Enhetschef Klinisk neurofysiologi Lund/Malmö, 040-173355
Lisbeth Nilsson Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund, 046-172653
Bodil Andersson, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund, 046-173026
Margareta Anicin, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö, 040-338776
Sanela Halak, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö, 040-331979.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har din utbildning inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Tidigare erfarenhet inom området är meriterande.

Du är engagerad, ansvarstagande och bidrar till en god arbetsmiljö. Den dagliga kontakten med människor ställer krav på att du är serviceinriktad. Därtill har du god kommunikativ förmåga, har lätt för att samarbeta och vill aktivt delta i verksamhetens fortsatta utveckling.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet