Sista ansökningsdatum 2019-11-30 Sök jobbet

Diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Åstorp

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du ha kul på jobbet och känna att du gör skillnad? Då har vi jobbet för dig!
Åstorp är en vackert belägen ort omgiven av natur med närhet till både Söderåsen, kusten och stadsliv. Goda buss- och tågförbindelser gör det enkelt för dig som pendlar, ungefär hälften av personalen pendlar från Helsingborg/Ängelholm som bara är två mil bort.

Totalt är vi cirka 35 medarbetare med goda och breda kompetenser. Vi erbjuder läkarmottagning med specialister i allmänmedicin och psykiatri, distriktssköterskemottagning, specialistmottagningar, dietist, psykolog och barnavårdscentral (BVC). Vi har också ett rehabteam bestående av fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Vi erbjuder god tillgänglighet med hög kvalitet och professionellt bemötande. Vårt mål är att bidra till en god hälsa och livskvalitet för våra patienter. Detta uppnår vi genom att försäkra att de kommer i kontakt med rätt person och får rätt vård.

Vi är en enhet med pigga och glada distrikts-/sjuksköterskor som har mångårig erfarenhet av Primärvård. Tillsammans med dig vill vi nu vidareutveckla vår verksamhet, vi ser verkligen fram emot en ny kollega i vårt team!

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en diabetessjuksköterska till oss på Vårdcentralen Åstorp!

Du kommer att bli en viktig del av vårt diabetesteam och du kommer få stort eget ansvar för enhetens listade diabetiker. I tjänsten ingår det att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom diabetesmottagning i Primärvården vilket innebär både nybesök och uppföljningar. Du kommer också erbjudas att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral.

Vi har regelbundet avsatt tid för möte mellan diabetessköterska och diabetesansvarig läkare för uppföljning och utveckling av vården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetesvård, som har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som diabetessjuksköterska och erfarenhet av arbete inom primärvård.

Språkkunskaper i svenska, lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala, är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Om du har goda språkkunskaper i engelska ses detta som meriterande för tjänsten. Du har generellt goda IT- och systemkunskaper.

Som person har du ett bra bemötande av patienter, samarbetspartners och medarbetare. Du är duktig på att planera och organisera ditt arbete samt att prioritera. Du sätter alltid patienten i fokus och är en positiv och social person som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har flyt i arbetet och kan snabbt växla tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet