Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till Ankomstavdelningen i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Ankomstavdelningen öppnade april 2016 och tar emot patienter med diagnoser relaterade till kirurgiska, ortopediska, öron-näsa-hals, thorax, hjärta, lunga samt neurokirurgiska sjukdomar. Här förbereds patienten inför operation och kommer till sin ordinarie vårdavdelning postoperativt. Dagkirurgiska patienter tas omhand inför operation samt postoperativt på Ankomstavdelningen och går därefter hem samma dag.

Vi är idag cirka 20 medarbetare som arbetar på Ankomstavdelningen och avdelningen är öppen måndag till fredag mellan 06.30-19.30 fördelat på ett morgon- och ett eftermiddags-/kvällspass.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en serviceinriktad och engagerad sjuksköterskekollega för en tidsbegränsad anställning fram till 200630!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av pre- och postoperativ vård av patienter som främst tillhör kirurgen, ortopeden, öron-näsa-hals, hjärta, samt thorax. Här arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i team. Vi tycker att samarbetet kollegor emellan är otroligt viktigt och därför ser vi att du verkar för en god stämning och att du tycker om att samarbetar på ett prestigelöst sätt.

Kvalifikationer

Gällande den formella kompetensen välkomnar vi dig som har svensk legitimation som sjuksköterska och ser gärna att du har minst några års erfarenhet inom yrket. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har erfarenhet av operationsplanering samt dataprogrammen/journalsystemen Melior, Orbit och Officepaketet.

Som person tror vi att du har ett stort engagemang, är trygg i din yrkesroll och gillar att lära dig nytt! För oss är det viktigt att du vågar ta ansvar, prioritera bland dina arbetsuppgifter och fatta både stora och små beslut i din vardag. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter och stöd till deras närstående. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och är lyhörd för omgivningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.