Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

StiftelsenStiftelsen Skånska Landskap söker administratör

Stiftelsen Skånska Landskaps vision lyder "Natur självklar för alla". Med övertygelsen om att människor mår bra av att vistas i naturen, arbetar vi för att fler ska vistas i naturen och känna sig trygga där.

Stiftelsen Skånska Landskap bildades 2004 av Region Skåne med uppdrag att bevara och utveckla natur- och kulturmiljöer samt stimulera det rörliga friluftslivet. Folkhälsoperspektivet ska särskilt beaktas i verksamheten.

Stiftelsen förvaltar även 5 andra stiftelser, totalt 10 800 hektar mark som genom Stiftelsen Skånska Landskap görs tillgängliga för allmänheten.

Varje år deltar skånska barn i vår utomhuspedagogiska verksamhet, en stor allmänhet besöker Fulltofta Naturcentrum eller något av våra 19 strövområden och många vandrar på Skåneledens många mil.

Vi är en liten organisation där varje medarbetare gör stor skillnad. Då vår uppdrag är brett och antalet medarbetare är litet bygger vår framgång på alla medarbetares engagemang och ansvar för hela verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och effektivisera våra administrativa rutiner och själv vara en viktig kugge i att vår administration fungerar.

Du kommer att arbeta nära och på uppdrag av stiftelsens VD och ekonom, men stöd till stiftelsens övriga medarbetare blir också aktuellt.

Du hanterar kallelser och protokoll vid styrelsemöten, registrerar post och övriga ärenden, strukturerar och utvecklar våra administrativa rutiner och hur vi använder IT-stöd på ett för verksamheten effektivt sätt. Du kommer även att ha en roll i att vårt kontor ska vara en välkomnande och trevlig plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utpräglat serviceinriktad och finner tillfredställelse i att underlätta för andra. Du har en mycket god administrativ förmåga, är systematisk och strukturerad och drivs av att finna effektivare sätt att hantera såväl arbetsrutiner som dokumentation. Du trivs med att arbeta självständigt och att lösa problem utan detaljerade arbetsbeskrivningar.

Du har antingen en grundutbildning på lägst gymnasienivå med relevant inriktning, alternativt har du en gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god IT-kompetens och förmåga och intresse att dela med dig av dina kunskaper. Insikt i såväl offentlig förvaltning, egenföretagande som föreningsliv underlättar i arbetet.

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för om du passar för denna tjänst.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.