Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska till Verksamhetsområde ortopedi Hässleholms sjukhus

Gör skillnad. Varje dag.

I Hässleholm finns det lilla sjukhuset med det stora drivet och vi ger våra patienter trygghet då hälsan sviktar. Här finns närhet och det lilla sjukhusets fördelar kombinerat med kunskap, ödmjuk stolthet och en stor omtanke om patienterna. Här finns vilja, engagemang och utvecklingslust. Vi är måna om att våra arbetssätt ska vara de bästa möjliga utifrån både arbetsmiljö och patientsäkerhet.

På Hässleholms sjukhus arbetar cirka 600 personer inom verksamhetsområde (VO) ortopedi och VO Närsjukvård, varav 300 personer arbetar inom VO ortopedi. Verksamhetsområde Ortopedi inom förvaltningen Skånes sjukhus nordost, bedriver verksamhet på sjukhusen i Hässleholm och Kristianstad. Den ortopediska vårdavdelningen i Hässleholm arbetar huvudsakligen med att mobilisera och vårda patienter efter elektiva ortopediska ingrepp. Vi arbetar med tidig mobilisering av alla patienter och deltar i olika forskningsprojekt. På avdelningen finns 20 vårdplatser och vårdtiden är kort, ofta kan patienten gå hem efter en natt hos oss.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba och utvecklas med trevliga och kompetenta kollegor som alltid sätter patienten i fokus? Då ska du söka denna nattjänst som undersköterska på vår ortopedavdelning. Du kommer att få en individuell anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.

I rollen som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med traditionella undersköterskeuppgifter för en opererade avdelning. Det innebär att du har ett omvårdnadsansvar för patientens pre-och postoperativa vård, där du är med och säkerställer att våra patienter får bästa möjliga omhändertagande. Stort fokus ligger på mobilisering som är viktig även nattetid.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd undersköterskeutbildning och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom ortopedi eller annan erfarenhet av sjukhusvård. Som undersköterska arbetar du i Melior och andra administrativa system.

Vi söker dig som tycker om teamarbete och vill bidra till ett en god arbetsmiljö där alla känner arbetsglädje. Vidare känner du ett ett stort engagemang för såväl det patientnära arbetet som utveckling av verksamheten. Att ha ett gott bemötande gentemot patienter, närstående och medarbetare är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du känner till och tillsammans med oss vill arbeta utifrån Region Skånes värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.