Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Distriktssköterska till Vårdcentralen Vinslöv

Gör skillnad. Varje dag.

Nu söker vi en distriktssköterska till Vårdcentralen (VC) Vinslöv.

Vårdcentralen Vinslöv är en enhet strategiskt placerad mellan Hässleholm och Kristianstad. På vårdcentralen är vi idag cirka 25 medarbetare med gedigen erfarenhet av primärvård och hög kompetens inom samtliga yrkeskategorier. På enheten har vi också en barnavårdscentral (BVC) och ett rehabteam.

Arbetsuppgifter

Är du distriktssköterska som tycker att arbetet på vårdcentral verkar lockande och som även har intresse för att jobba med våra minsta på vår barnavårdscentral? Då ska du söka till oss då vi har möjlighet att välkomna en ny distriktssköterska till vårt team. Om du har erfarenhet av eller brinnande intresse för att jobba med en kollega på BVC så kommer det finnas möjlighet att ha del av tjänst på BVC.

Som distriktssköterska på BVC arbetar du i team tillsammans med ytterligare en distriktssköterska och läkare. Dina arbetsuppgifter är i överensstämmelse med det nationella barnhälsovårdsprogrammet; erbjuda förebyggande hälsovård, följa barnets utveckling från födseln till skolstart men också vara ett stöd för föräldrarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet från arbete inom primärvården och/eller BVC är meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du tidigare arbetat i journalsystemet PMO ser vi det som fördelaktigt.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Som person är du ansvarstagande och har ett positivt förhållningsätt med förmåga att se helheten kring såväl patienten som verksamheten. För dig är ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor en självklarhet. Därtill har du framåtanda och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.