Sista ansökningsdatum 2019-11-26 Sök jobbet

Distriktssköterska till Vårdcentralen Laröd i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Laröd är en stabil, välfungerande och hälsofrämjande enhet med 6500 listade patienter och här arbetar 25 medarbetare. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbetsklimat samt utbildning utifrån dina önskemål och verksamhetens behov. En hållbar arbetsmiljö med en rimlig arbetsbelastning är en central fråga för oss och vi värnar om arbetsglädje och kollegialt stöd i vardagen. Samlat på vårdcentralen finns barnavårdscentral (BVC), läkarmottagning med specialister i allmänmedicin och utbildningsläkare, distriktssköterskemottagning, specialistsjuksköterskemottagning för astma-KOL, diabetes, infektioner, levnadsvanor, psykisk ohälsa, minnesmottagning och äldrevårdsmottagning samt mottagning till fysioterapeut, dietist och arbetsterapeut. Hos oss värnar vi om att erbjuda våra patienter en god tillgänglighet, respektfullt bemötande, kontinuitet, trygghet och hög medicinsk kompetens.

Vårdcentralen Laröd är ett Allmänmedicinskt kunskapscentrum inom primärvård och här arbetar flera distriktssköterskor och läkare som forskar på deltid, vilket innebär att det kontinuerligt pågår utvecklings och forskningsprojekt på vårdcentralen.

Läs mer om detta via länken: http://wwwvardcentralenlarod.se

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig distriktssköterska som vill arbeta på en framåtdrivande vårdcentral och ansvara för utvecklingen av vår distriktssköterskemottagning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning, triage samt patientkontakt digitalt. Det finns även möjlighet till att arbeta på Primärvården Skånes Digitala mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du som söker har spetskompetens inom sårvård.

För att du ska trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse av primärvården och för att arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper. Vi förväntar oss att du delar våra värderingar, dvs välkomnande, drivande omtanke och respekt. Du är nyfiken och lyhörd för patientens behov samt har en helhetssyn på både arbete och patienten samt anpassar dig lätt till olika omständigheter. Vidare präglas ditt arbete av att du är noggrann, strukturerad och har ett flexibelt förhållningssätt. Du har en god prioriteringsförmåga samt värnar om din egen hälsa och återhämtning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet