Sista ansökningsdatum 2019-12-31 Sök jobbet

Undersköterskor, tim, till palliativ vårdavdelning i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Avdelningen bedriver specialiserad vård utifrån varje enskild patients behov. Målet med vården är att erbjuda patient och dess närstående kvalificerad vård, såväl medicinskt som psykosocialt under dygnets alla timmar. Hos oss är det viktigt att alla våra medarbetare bemöter varje patient och dennes närstående på bästa möjliga sätt. Organisationen är uppbyggd i form av team som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, dietist, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterares samt att det även finns tillgång till en präst om det finns behov. Palliativvårdsavdelningen har tio platser och ligger naturskönt beläget i Pålsö skog i Helsingborg.

På palliativvårdsavdelningen kombinerar vi den bästa tänkbara sjukvården med ett bemötande som får varje patient att känna sig sedd. På avdelningen är vi specialister på vård och omsorg och arbetar utifrån en palliativ vårdfilosofi. Denna filosofi strävar efter att tillgodose varje patients fysiska, psykiska, sociala samt existentiella behov så att de kan leva ett så aktivt och värdigt liv som möjligt. Vi är oerhört stolta över vår avdelning, dess personal och vården som bedrivs och hoppas nu att finna dig som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera undersköterskor för en timanställning till vår palliativvård avdelning!

På avdelningen erbjuder vi vård för patienter som lider av svåra symtom av sin sjukdom och för de som befinner sig i livets slutskede. Vården i sig bygger på en palliativ helhetssyn och tar därmed hänsyn till såväl patientens som dennes närståendes behov. Arbetet som undersköterska är mycket stimulerande, utvecklande och ger möjlighet till nytänkande. Hos oss är teamarbetet grundläggande för att kunna ge våra patienter bästa omvårdnad och behandling. På avdelningen arbetar du som undersköterska i team med sjuksköterska och läkare och de samarbetar även med andra yrkeskategorier som exempelvis dietister, kuratorer, diakoner, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, som alla är med och bidrar till att uppnå en god livskvalitet för patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk. Då det förekommer resor i tjänsten är giltigt B-körkort även ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av palliativ vård. Har du dessutom specialistutbildning i palliativ vård, så ses det som meriterande.

Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en naturlig del i ditt arbete. Vidare är du positiv och vill vara delaktig i avdelningens utveckling. För att trivas hos oss ser vi att du alltid sätter patienten i fokus, har lätt för att samarbeta, trivs med att både arbeta teambaserat och med att arbeta självständigt. Vi värdesätter ödmjukhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt samarbetsförmåga.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet