Sista ansökningsdatum 2019-12-01 Sök jobbet

Sjuksköterskor för timanställning till VO akut och medicin i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med det stora hjärtat. Verksamhetsområde (VO) akut och medicin har cirka 270 medarbetare som bedriver internmedicinsk verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar och en dagsjukvårdsavdelning.

Vi söker nu medarbetare som vill arbeta vid behov inom vår verksamhet akut och medicin. Du kan välja att arbeta på alla våra tre vårdavdelningar, alternativt inom den specialitet du känner dig mest trygg med. Vi har idag tre slutenvårdsavdelningar, vårdavdelning 11 (endokrin/diabetesprofil), vårdavdelning 12 (hjärt- och lungprofil) och vårdavdelning 22 (neurologprofil).

Följ gärna med oss bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss! http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg

Arbetsuppgifter

Känner du att du har utrymme för att arbeta mer? Då är du rätt person som vi söker!

Vi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete. Du och dina kollegor är de bästa förespråkarna för att patienten får en bra och säker vård och du har, som medarbetare hos oss, en stor delaktighet i hur vården ska bedrivas och utformas.

Du möter dagligen nya spännande utmaningar. Du kommer att arbeta i en innovativ och flexibel miljö där framtiden är i fokus. Eftersom du valt detta yrke tror vi att du är målorienterad, engagerad och brinner för att hjälpa andra. När du börjar hos oss får du en individuell anpassad bredvidgång med erfarna kollegor så att du ska känna dig trygg när du arbetar i våra verksamheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du trygg i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter istället för hinder. Du har stort engagemang och har en positiv inställning, drivs av nya utmaningar och har ett öppet sinne för att lära dig nytt.

Känner du igen dig i vår beskrivning? Kan du se dig själv som medarbetare i vårt team? Då hoppas vi få möjlighet att lära känna dig! Vi är måna om att hitta rätt personer för tjänsterna och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer göra stor skillnad idag, imorgon och för alltid!

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet