Sista ansökningsdatum 2019-08-31 Sök jobbet

Spec. biomedicinska analytiker till VO bild och funktion i Lund/Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är en del av verksamhetsområde (VO) bild och funktion vid Skånes universitetssjukhus (Sus). Vi bedriver en omfattande och till stor del ackrediterad verksamhet. Vår verksamhet utvecklas och nu söker vi specialistinriktade biomedicinska analytiker till klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinsk neurofysiologi inom följande områden: lungfysiologi, nuklearmedicin, hjärt-MR, EKG-området, PET/CT, neurofysiologi sömnutredningar och spinal monitorering, ultraljud samt nuklearkardiologi.

Arbetsuppgifter

Som specialistinriktad biomedicinsk analytiker kommer du att ingå i den dagliga rutinverksamheten på din enhet. I rollen ingår också att:

- driva utveckling, optimering och kvalitetssäkring inom relevant område samt implementera lokala/regionala/nationella riktlinjer tillsammans med ansvariga inom området
- handleda och kompetensutveckla kollegor och övriga personalkategorier inom specialområdet, avser både teoretisk och praktisk handledning
- handleda studenter i examensarbete på grund/avancerad nivå vid behov
- föreläsa/undervisa internt och externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har expertkunskap, dvs både teoretisk och praktisk kompetens inom speciell undersökningsmetod/område. Master-/magisterexamen och pedagogisk erfarenhet är en merit.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du har god analytisk förmåga, arbetar enligt vetenskapliga principer och deltar aktivt i verksamhetens fortsatta utveckling. Du har en god kommunikativ förmåga samt skapar engagemang och delaktighet. Därtill bidrar du till en god arbetsmiljö och har lätt att samarbeta. Dina expertkunskaper delar du med dig med glädje, du är också en god ambassadör för vår verksamhet. Du måste ha ett helhetsperspektiv då du kommer att verka för funktion, Sus inom ditt specialområde. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Margareta Anicin, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, 040-33 87 76
Bodil Andersson, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund, 046-17 30 26
Lisbeth Nilsson, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund, 046-17 26 53
Sanela Halak, Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö, 040 - 33 19 79
Marie Tovesson Enhetschef Klinisk neurofysiologisk avdelning Lund , 046-17 33 55

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet