Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska/diabetessköterska till Drottninghögs vårdcentral Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen (VC) Drottninghög erbjuder läkarmottagning med specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, specialistmottagningar, dietist, kurator och barnavårdscentral (BVC) inklusive familjecentral. Här finns det även ett rehabteam bestående av fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Hos oss får du 35 kompetenta kollegor där alla är stolta över det goda arbetsklimatet och där alla sätter stort värde i att arbeta i ett mångkulturellt område. Vårdcentralen har drygt 8500 listade patienter och här bedriver vi en mängd olika mottagningar, som till exempel diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt, rökavvänjning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, äldrevårdsmottagning samt minnesmottagning.

Här på Drottninghögs vårdcentral arbetar de olika yrkeskategorierna i ett nära samarbete mellan varandra och vi har ett öppet, positivt och kreativt arbetsklimat. Hos oss ges framtida möjligheter till fortbildning inom våra olika verksamhetsområden. Området Drottninghög genomgår nu en stor förändring som innebär att det byggs nya bostäder och att det byggs ett nytt centrum på Drottninghög. I det nya centrumet kommer även vår nya vårdcentral att ligga som beräknas vara klar 2021.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad, kunnig och positiv sjuksköterska/diabetessköterska som trivs med att göra skillnad varje dag!

Vill du bli en del av vårt unika team och vara med och driva vår verksamhet framåt? Då ska du inte tveka att söka denna spännande tjänst. Hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning, triage, tidsbeställd sjuksköterskemottagning, provtagning och assistans vid läkarmottagning.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har minst ett års arbetslivserfarenhet inom yrket. Är du diabetessköterska eller har du erfarenhet av lungmedicin finns möjlighet att tillsammans med en erfaren kollega utveckla och driva vår diabetesmottagning eller astma/KOL-mottagning. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som har ett intresse för primärvård och som tillsammans med oss vill påverka och utveckla verksamheten. Som person har du ett genuint intresse för människor. För att trivas hos oss och lyckas i din yrkesroll ser vi att du är flexibel, ansvarstagande och handlingskraftig. Ett gott bemötande med hög servicevilja är andra viktiga egenskaper för oss.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.