Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Handläggare till kompetenscentrum för primärvården, AKO, Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Allmänläkarkonsult (AKO) Skåne är en del av Kompetenscentrum primärvård (KCP). Verksamheten är utspridd över Region Skåne men har sin bas i Malmö. AKO Skånes uppdrag är att som producentneutral aktör för hela Hälsovalets primärvård arbeta för samverkan mellan Hälsovalet och specialiserad vård, kunskapsstyrning och -stöd i Hälsovalet och kompetensutveckling såväl i digitala medier som en stor mängd fortbildningskurser för läkare i Hälsovalet. Du kommer till en arbetsplats med mycket utveckling och stor samverkan med flera olika aktörer. Inom KCP sker mycket samarbete med Primärvårdens Utbildningsenhet (PUE) och PUE och AKO har en gemensam enhetschef.

Arbetsuppgifter

Du kommer att medverka i utvecklingen av AKO Skånes olika arbetsuppgifter på flera sätt och vara en av de centrala administrativa funktionerna. Du kommer arbeta med att hantera olika administrativa uppgifter kring fortbildningar till exempel sammanställningar av kommande och gjorda fortbildningar, fortbildningskatalogen och årlig sammanställning.

Andra arbetsuppgifter är att sköta administrationen av AKO:s lagring av filer och att ansvara för AKO:s hemsida. Du kommer arbeta med att publicera på nätet och vara med i utformningen av informations- och kommunikationsrutiner.

Du kommer också ansvara för och hantera praktiska och administrativa förberedelser och ibland skriva minnesanteckningar vid sammanträden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning och lämplig eftergymnasial utbildning. Du har goda kunskaper i de dataprogram Region Skåne använder, inom Microsoft Office, webbpublicering och vid framställning av informationsmaterial.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.