Sista ansökningsdatum 2019-11-11 Sök jobbet

Sjuksköterskor till dialysmottagningen i Kristianstad och Hässleholm

Gör skillnad. Varje dag.

Bloddialysenheterna på Centralsjukhuset i Kristianstad och i Hässleholm har möjlighet att behandla 30 hemodialyspatienter samtidigt. Majoriteten av behandlingarna utförs i öppenvården men även inneliggande patienter behandlas. Inom den njurmedicinska enheten som bloddialysenheten tillhör bedrivs även peritonealdialys och mottagning för njurpatienter. Den njurmedicinska enheten har 45 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi har nu möjlighet att välkomna tre sjuksköterskor till oss på dialysmottagningen. En med placering i Kristianstad och två med placering i Hässleholm. Tjänstgöring på bägge orter förekommer.

Som sjuksköterska hos oss ger du självständigt vård och omvårdnad till dialyspatienter. Arbetet utförs i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du arbetar med medicinsk teknik och erbjuds en stimulerande miljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet från dialys och/eller njurmedicinsk verksamhet är meriterande men inget krav. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som uppvisar ett starkt engagemang för verksamheten och vill bidra till vår fortsatta utveckling. Du har förmågan att självständigt utföra dina arbetsuppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet