Sista ansökningsdatum 2019-11-17 Sök jobbet

Sjuksköterskor till urologiavdelning, Centralsjukhuset Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde kirurgi har nyligen öppnat en ny urologiavdelning. Nu får du chansen att vara med och påverka från början. Vi välkomnar dig som har lust och vilja att arbeta i en verksamhet under förändring och utveckling.

Ta chansen och var med och påverka i en ny elektiv avdelning med 13 vårdplatser för urologisk kirurgi, skräddarsydd för patienter som behandlas för urologiska sjukdomar. Det urologiska uppdraget på Centralsjukhuset i Kristianstad (CSK) förändras allt eftersom behoven ökar och vi har idag en växande roll inom Region Skånes urologi. Avdelningen kommer bemannas av kunniga och engagerade medarbetare, som ges möjlighet att utvecklas till experter inom sitt område - ett steg i riktning mot en mer modern och specialiserad vård. Utvecklingen inom urologin går starkt framåt och såväl de kirurgiska teknikerna som de medicinska behandlingarna blir alltmer komplexa, men också tillgängliga för fler patienter än tidigare. Detta ställer nya och andra krav på vårt sätt att arbeta och hur vi ger vård.

I samband med öppnandet av nya avdelningar startar vi upp ett större förändringsarbete för att optimera patientflödet. Därför söker vi nu intresserade medarbetare som vill vara med på denna resa.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett gott arbetsklimat där alla hjälps åt. Utöver det direkta patientarbetet är samtliga medarbetare även delaktiga i arbetet med utveckling och förbättring av vården på våra enheter. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov. Vi strävar efter ett nära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra.

Som medarbetare hos oss får du möjlighet till utbildning utifrån ditt intresseområde. I linje med detta har vi även implementerat föreläsningar som sker varannan vecka.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har ett genuint intresse för människor och dina språkkunskaper i svenska motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du vana av arbete på en opererande avdelning är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i vårdadministrativa system samt handledarutbildning och erfarenhet av att handleda.

Vi söker dig som är duktig på att planera och organisera ditt arbete i förväg samt har förmåga att prioritera i akuta situationer. Vidare är du noggrann, trygg och stabil samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga. Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete kollegor och närmaste chef emellan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet