Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Nöbbelöv i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Nöbbelöv är en familjär vårdcentral som finns i trivsamma lokaler i utkanten av Lund. Här finns läkar- och distriktssköterskemottagning, flera specialistmottagningar till sjuksköterska samt mottagningar för barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator och tillgång till arbetsterapeut.

Vi har 9200 listade patienter är en välfungerande vårdcentral med stabil ekonomi, som har möjlighet att ta hand om hela familjen. Vi har kontinuerligt studerande av olika yrkeskategorier samt AT- och ST-läkare.

Bland vårdcentralens cirka 30 medarbetare har vi ett väl fungerande teamarbete, en hög kontinuitet och god tillgänglighet för patienterna. Vi vill vara en lärande organisation utifrån evidens och med professionell handledning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar både planerade och akuta läkarbesök. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för primärvården. Vidare ansvarar du för att ge en god och kvalitativ vård för våra patienter.

Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter inom Primärvårdens mål och ramar i form av stor handlingsfrihet utifrån patientens perspektiv och ditt intresse.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistkompetens i allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken, flexibel, samabetsvillig och noggrann. Du tar stort ansvar i ditt arbete som du driver självständigt, samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i team med andra yrkeskategorier.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.