Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Vinslöv

Gör skillnad. Varje dag.

På vårdcentralen i Vinslöv söker vi nu en medicinsk sekreterare då en av våra medarbetare ska sluta. Är du intresserad av att tillsammans med resten av teamet på vårdcentralen ingå i omsorgen kring våra 6700 listade patienter? I så fall ska du höra av dig till oss!

På vårdcentralen arbetar idag fyra medicinska sekreterare. I vårt team med totalt 25 medarbetare ingår också kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som medicinsk sekreterare kommer du i många fall vara den första som våra patienter möter när de stiger innanför våra dörrar och anmäler sig i receptionen. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan receptionsarbete, att dokumentera i PMO samt andra förekommande administrativa uppgifter. Under hösten kommer en del medarbetare gå igång med Taligenkänning, så erfarenhet eller intresse av nya och annorlunda sätt att jobba uppskattas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad medicinsk sekreterare med utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration KY 80 poäng eller 400 poäng YH alternativt motsvarande godkänd l��karsekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket. Du har god datorvana och kunskaper inom Medspeech, PMO och PASIS är meriterande. Likaså om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral.

Självklart är du en glad, positiv och noggrann medicinsk sekreterare som vill ge service åt såväl patienter som övriga yrkeskategorier. Att ta egna initiativ är också något som kännetecknar dig. Du arbetar gärna i team och är inte rädd för att komma med förslag och idéer. Vidare har du ett intresse och en vilja av att utvecklas inom arbetsområdet och vi förväntar oss att du arbetar för en positiv arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i ett tidvis högt tempo och har förmåga att prioritera olika arbetsuppgifter när det krävs. Då vi är måna om att hitta en person som passar in i befintlig grupp kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.