Sista ansökningsdatum 2019-11-24 Sök jobbet

Distriktssköterska till Vårdcentralen Söderåsen för förvaret i Ljungbyhed

Gör skillnad. Varje dag.

I maj år 2019 öppnade Migrationsverket upp 40-45 förvarsplatser i Ljungbyhed där Region Skåne och vårdcentralen Söderåsen ansvarar för att bistå med sjukvårdspersonal i form av en distriktssköterska. Det är en låst miljö och patienterna som vistas där är frihetsberövade för att vara tillgängliga för myndigheterna.

Arbetsuppgifter

I din roll som distriktssköterska hos oss är din primära arbetsuppgift att bistå med den vård som inte kan vänta. Du utför hälsoundersökningar, delar ut läkemedel, gör medicinska bedömningar, tar prover, förskriver läkemedel och har vid behov kontakt med läkare på vårdcentralen. Som sjukvårdspersonal ingår det även att samverka och samarbeta med övrig personal på förvaret.

Det finns även möjlighet att kombinera uppdraget på förvaret med en viss tjänstgöring på vårdcentralen Söderåsen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För tjänsten krävs även att du har vana av dokumentation. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och uppdrag. Därutöver ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i PMO och goda kunskaper i engelska.

Du har ett lugnt och tryggt förhållningssätt och förmåga att se helheten kring såväl patienten som verksamheten. Vidare ser vi gärna att du är duktig på att arbeta självständigt och har en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du arbetar flexibel och för dig är ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor en självklarhet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet