Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till föräldra- och barnhälsa i Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Inom division Primärvård, BMM Östra Skåne finns elva barnmorskemottagningar och psykologmottagning föräldra- och barnhälsa (FBHV) med tre mottagningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom en bred tjänst med stort självstyre och möjlighet att påverka. Du kommer vara verksamhetschefens chefstöd mot FBHV. Du kommer också vara Miljö-, brand- och säkerhetsombud för FBHV. En annan viktig del av tjänsten kommer vara att delta i förbättringsarbete inom verksamhetsområdet. Du kommer även att ha ansvar för GDPR och SDV införandet inom BMM. I arbetet ingår ett nära samarbete med verksamhetschefen där du kommer att ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Arbetet är stimulerande med omväxlande arbetsuppgifter och det förekommer resor i tjänsten till de olika enheterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom Hälso-och sjukvårdsadministration 80p KY / 400p YH eller motsvarande utbildning för medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Du som söker har en bred och grundläggande administrativ kompetens samt god datorvana där du skickligt hanterar alla delar av Officepaketet. Vi förväntar oss att du har kunskaper inom framförallt Webb PASiS och Melior.

Arbetslivserfarenhet inom offentlig sektor är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med administration på en övergripande nivå. Vi arbetar även i Obsterix journalsystem och har du kunskaper inom det systemet är det meriterande.

Du kommer att samordna och ge service både externt och internt vilket innebär att struktur och ett professionellt bemötande är självklarheter för dig. Det är viktigt att du är serviceinriktad. noggrann, har god samarbetsförmåga, prestigelöshet och kan se saker ur ett helhetsperspektiv. Vidare är du som person positiv och engagerad med förmåga och vilja att förbättra och förenkla arbetsuppgifter och rutiner. Arbetet ställer krav på att du som person är självgående och kan ta egna initiativ och är lösningsfokuserad. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.