Sista ansökningsdatum 2019-11-28 Sök jobbet

Sjuksköterskor till dialysmottagning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

För dig som vill göra skillnad i våra patienters liv erbjuder vi spännande och utvecklande tjänster på dialysmottagningen i Lund!

Vi tar emot patienter med akut och kronisk njursvikt. Du blir del av ett engagerat och motiverat team som arbetar för patienternas bästa. Vi har ett stort fokus på att patienterna ska känna sig delaktiga och involverade i sin behandling och erbjuder därför alla patienter möjligheten att delta i patientutbildning.

I vår verksamhet arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicintekniska ingenjörer och paramedicinare tillsammans för att ge patienterna bästa möjliga livskvalité. I dagsläget är vi cirka 65 anställda.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi två sjuksköterskor till dialysmottagningen i Lund!

Att arbeta hos oss innebär en möjlighet att kombinera medicinsk teknik och omvårdnad i samband med hemodialys. Som sjuksköterska hos oss får du vara med och utveckla verksamheten genom att vara delaktig i något av våra förbättringsarbeten. I dina arbetsuppgifter ingår också undervisning av studenter och patienter. Du kommer även att ha ett övergripande omvårdnadsansvar för några patienter och möjlighet till individuellt ansvarsområde.

Enheten kännetecknas av ett ledarskap som vill få medarbetarna att både lyckas och utvecklas. Andra delar vi ser som väldigt viktiga i ledarskapet är att visa både tillit och empati.

Vårt arbete präglas av ett personcentrerat förhållningssätt där patienten är en självklar aktör i planering och utförande av vården. Här skapas långvariga relationer med patienter som flera gånger i veckan besöker vår mottagning.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyfärdiga sjuksköterskor finns ett Kliniskt Basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi hoppas att du har ett stort intresse för att utvecklas inom dialysområdet. För dig som inte har tidigare erfarenhet av dialys erbjuder vi åtta veckors bredvidgång och upplärning. Du får även hjälp och stöd av våra utbildningsansvariga sjuksköterskor.

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och en vilja att bidra till verksamhetens utveckling. Då vi både jobbar i team och tätt med patienter krävs en god samarbetsförmåga. Därtill vill vi även att du har god förmåga att ta ansvar och arbeta självständigt när arbetssituationen kräver det. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ta gärna kontakt med någon av oss enhetschefer för frågor om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera för att se hur det är på mottagningen!

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet