Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska/koordinator till ortopedisk avdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Ortopeden 2 i Malmö är en slutenvårdsavdelning med inriktning på trauma. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Ortopeden är en stor arbetsplats och en stolt sådan.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu tre undersköterskor varav en av tjänsterna också innebär koordinatorsarbete.

I den ena underskötersketjänsten innebär cirka 30% av rollen arbete som koordinator. Koordinatorsuppgifterna kan bland annat innefatta att svara i telefon, boka transporter internt och externt och ge information till patienter samt medarbetare. Vidare ingår att kontrollera meddelanden och information i vårt samordningssystem.

Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter vid en ortopedisk vårdavdelning med fokus på pre- och postoperativ vård. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du som undersköterska får en bred kompetens då många av våra patienter har bidiagnoser.

På avdelningen erbjuder vi en utbildning som heter Kunskap Är Kul (KÄK), en utbildning för all personal. Innehållet på KÄK bestämmer vi utifrån behov och önskemål. Vi föreläser för varandra (sjuksköterskor, undersköterskor, läkare) eller bjuder in föreläsare. Vi har även möten med tema kvalitet/säkerhet där det finns utrymme för mjukvaran exempelvis hur vi upplever att vi har det på jobbet och flera ämnen med mål att utföra säker vård.

Vi har en positiv stämning på avdelningen som speglas i vårt bemötande med patienter, anhöriga och medarbetare. Verksamhetens mål är att hitta bra arbetssätt med Region Skånes och Skånes universitetssjukhus värdegrund som bas. Med det menar vi att våra värderingar ska styra oss när vi tar hand om patienterna och hur vi bemöter våra kollegor. Vår värdegrund är drivande, välkomnande, omtanke och respekt.

Arbetet innebär tjänstgöring fördelat på dag, kväll samt två av fem helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som undersköterska. Det är även meriterande med arbetslivserfarenhet inom ortopedi eller inom opererande verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Arbetet kräver att du har god datorvana och vi ser gärna att du har kunskaper i vårdadministrativa system såsom Orbit, Melior och Avic. För rollen som är kombinerad undersköterska och koordinator ses det som önskvärt med arbetslivserfarenhet som koordinator.

Du är trygg i din yrkesroll, har ett effektivt och strukturerat arbetssätt samt trivs med att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.