Sista ansökningsdatum 2019-11-15 Sök jobbet

Sjuksköterska, vik, till Vårdcentralen Anderslöv

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Anderslöv ligger i hjärtat av Söderslätt och är en mycket välfungerande vårdcentral sen 25 år tillbaka. Här erbjuder vi en komplett primärvård. Vårdcentralen Anderslöv har i två år i rad blivit utsedd till Skånes bästa vårdcentral. Vi har en stabil personalgrupp med hög kompetens och väl utarbetade rutiner. Hos oss har vi ett gott socialt klimat som gör att man känner sig välkommen.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete! I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du både i grupp och självständigt utföra varierande arbetsuppgifter på ett professionellt sätt.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en mottagningssjuksköterska inom primärvården. Detta innebär bland annat ansvar för tidsbokning och triagering i telefon. Du kommer även att bemanna laboratoriet och assistera vid undersökningar och operationer.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser erfarenhet av arbete på vårdcentral, akutmottagning och/eller ambulanssjukvård som meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett gott bemötande mot såväl kollegor som kunder. Du finner lösningar på ett flexibelt sett som gör att våra kunder känner sig sedda. Vidare är du strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Därutöver ser vi att du arbetar för verksamhetens bästa.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet