Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Måsen i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Måsen ligger i västra Lund och är en hälsovalsenhet med cirka 12 400 listade vårdtagare. Det finns en bred kompetens på vårdcentralen och vi strävar kontinuerligt efter utveckling av verksamheten. Vårdcentralen Måsen har specialistmottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, barnavårdscentral (BVC) och äldremottagning. Vi har även samt fysioterapeutisk- arbetsterapeutisk-, psykolog- och kuratorsverksamhet.

Vi har ett gott samarbetsklimat med ett stort inslag av teamarbete och god kontinuitet i alla personalkategorier.

Arbetsuppgifter

Vill du också vara en del av ett bra teamarbete och ett trevligt arbetsklimat? Då ska du söka tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare på vårdcentral. Detta innebär bland annat att skriva journalanteckningar i PMO, visst receptionsarbete, telefonservice och att stödja övrig personal.

Rollen inkluderar också flera olika administrativa ansvarsområde, vilket ger dig ett varierande och utvecklande arbete. Vi har ett gott arbetsklimat och du kommer att ingå i ett team med medicinska sekreterare där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som har hög kompetens inom arbetsområdet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) /400p (YH) alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du tar eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där i alla hjälps år och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot din ansökan och att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.