Sista ansökningsdatum 2019-11-30 Sök jobbet

Sjuksköterska eller barnmorska till gynakut/mottagning i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vi tänker nytt! Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas där vi satsar på kompetensöverföring och utvecklar arbetet för våra sjuksköterskor på akutmottagningen. För dig som är sjuksköterska och intresserad av ett spännande arbete inom det gynekologiska området finns därför stora möjligheter hos oss.

- Att få arbeta med gynekologi är brett samtidigt som det är smalt. Jag känner att jag får specialiserad kunskap inom området samtidigt som det är stort och otroligt varierande med olika åldrar och problem man ställs inför berättar Sandra, barnmorska.

Den gynekologiska akutmottagningen bemannas av sjuksköterskor, barnmorskor och undersköterskor, och hit kommer patienter med akuta gynekologiska åkommor. Det kan röra sig om komplikationer i tidig graviditet, akuta gynekologiska besvär som smärta och rikliga blödningar och akut omhändertagande av kvinnor som utsatts för sexuella övergrepp. I anslutning till gynakuten vårdar vi kvinnor som genomgår medicinsk abort fram till och med vecka 11+6.

Akutmottagningen har ett nära samarbete med den gynekologiska avdelningen som är placerad i samma korridor.

Varje vecka kan du följa en av våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Arbetsuppgifter

Varmt välkommen till vår gynekologiska akutmottagning. Hos oss blir du en del av en sammansvetsad grupp som hjälps åt på jobbet.

- Vi är verkligen ett bra gäng. Vi kan ha jättetuffa dagar men vi lyckas ändå locka varandra till skratt. Tillsammans tar vi oss igenom även de dagarna och jag känner mig trygg med att ha så många kompetenta kollegor, både sjuksköterskor, barnmorskor och undersköterskor fortsätter Sandra, barnmorska.

För dig som har en vilja att lära kan vi nu erbjuda ett roligt och varierande arbete. Vi samarbetar över yrkeskategorierna i tvärprofessionella team i en trivsam arbetsmiljö. I rollen som sjuksköterska tar du hand om akut sökande kvinnor på den gynekologiska akutmottagningen och arbetar med telefonrådgivning, triagering samt assisterar läkare.

För att du ska känna dig trygg i rollen arbetar vi med bredvid gång och upplärning som är anpassad för just dig.

Har du ett intresse för kvinnosjukvård och gynekologi? Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och har ett genuint intresse för kvinnosjukvård. Som person är du engagerad i ditt arbete och har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. Därtill är noggrannhet och ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För tjänsten som barnmorska krävs att du har legitimation som barnmorska.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet