Sista ansökningsdatum 2019-11-18 Sök jobbet

Sjuksköterska till akutmottagning Lasarettet Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta på en arbetsplats där vi alltid sätter patienten i fokus? Där vi har ett modernt värderingsstyrt ledarskap och ett gemensamt mål om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska på akutmottagningen Lasarettet Trelleborg!

Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. På Lasarettet Trelleborg vill vi att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete. Tillsammans ska vi nå vårt gemensamma mål om att bli ett ledande och personligt sjukhus avseende patient- och medarbetarnöjdhet, kvalitet, utveckling och lönsamhet.

Lasarettet Trelleborg med sina cirka 500 medarbetare är det personliga sjukhuset med de stora möjligheterna! Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på 100 000 invånare.

Verksamhetsområde akut och medicin har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet där det bedrivs verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi, endoskopi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, tre slutenvårdsavdelningar och en innovationsenhet, Framtidens vårdavdelning, med dagsjukvård.

Verksamhetsområdet arbetar systematiskt för att kompetensutveckla brett och samarbeta över verksamheternas gränser. Akutmottagningen tar idag emot patienter med internmedicinska diagnoser alla dagar i veckan mellan 08.00-20.00. Vardagar 08.00-16.00 tar vi även emot patienter med kirurgiska, ortopediska och urologiska symtom.

Följ med bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss!
http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i vårt härliga gäng där vi brinner för akutsjukvård? I rollen som sjuksköterska på akutmottagningen består dina arbetsuppgifter av omvårdnad och behandling av den akut sjuka patienten. Hos oss möts du av ett omväxlande och stimulerande arbete i en god arbetsmiljö som ställer höga krav på flexibilitet och samarbete.

Vi arbetar enligt tidbanksmodellen som innebär att 75 procent av arbetstiden är schemalagd och resterande 25 procent ligger i en tidbank, som bland annat ger utrymme till personlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3 eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Specialistutbildning inom akutsjukvård, medicin, anestesi eller ambulans ses som meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och närmsta chef. Du värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Som person är du trygg i din yrkesroll och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter samt har förmåga att kunna hantera och prioritera, med patienten i fokus, när tempot är högt. Då vi arbetar i team är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och ett stort engagemang med ett genuint intresse för människor.

Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering sker löpande urval. Vi ser fram emot att få läsa just din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet