Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till VE ögonsjukvård i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi en ny medicinsk sekreterare som vill ta del av vårt fina arbetsklimat och jobba i våra nybyggda lokaler!

Hos oss är det viktigt att vårt arbete med patienter såväl som med medarbetare lever efter våra värdegrunder: välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Ögonsjukvården ingår i ett gemensamt vårdområde inom verksamhetsområde hud, endokrin och reproduktion ögon. Ögonverksamheten med cirka 220 medarbetare finns lokaliserad i Malmö och Lund. Verksamheten ligger i frontlinjen både vad gäller grundutbildning och specialistutbildning av läkare och vid avdelningen för oftalmologi inom Lunds universitet bedrivs ett omfattande forskningsarbete. Förutom kärnverksamheten inom ögonsjukvård i Malmö och Lund bedriver vi regionsjukvård för Halland, Kronoberg och Blekinge.

Arbetsuppgifter

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss innebär journalskrivning, telefonservice och ett flertal andra arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare får du ett varierande arbete med stor möjlighet att påverka din arbetssituation. Idag är vi tolv medicinska sekreterare och sex administratörer som arbetar med att hålla hög service och tillgänglighet mot såväl våra patienter som övriga medarbetare.

För oss är kvalitet och kompetens essentiella faktorer för att vi ska kunna leverera högklassig service, därför ser vi positivt på, och bidrar gärna till, din fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Du som är aktuell för tjänsten har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) eller 400 p (YH) alternativt motsvarande utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har kunskaper i Melior, Medspeech och/eller Web-PASIS.

Vi söker dig som är ansvarsfull, har ett intresse för människor och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare har du en god samarbetsförmåga och tycker om variationer i din arbetsdag. I denna process lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi på Region Skåne strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.